Mojepravo
 
 
 
 
 
        portla  sudske prakse - republika srbija
   
Sudska praksa
 

r hrvatskaUVOD

U ovom segmentu portala sudske prakse nalaze se baze presuda sudova iz Republike Srbije.

Umesto da Vam ponudimo samo linkove ka stranicama sudova, omogućili smo Vam da istovremeno pristupite i tim sajtovima (u donjem frame-u), a da ipak ne napuštate navigacioni meni našeg portala i mogućnost da pretražujete i baze presuda koje se nalaze na ostalim sajtovima (gornji frame).
Ukoliko, pak, poželite da sajt nekog suda vidite bez frame našeg portala - kliknite na linkove sa nazivom "Pogledaj site bez frame-a Mojepravo.net"

Ponavljamo: Vi pristupate sajtovima sudova - sav sadržaj koji budete videli je sadržaj sajtova tih sudova i, iako se radi o javnim podacima, ni na koji način ne želimo da svojatamo njihove baze presuda. Zbog toga se na svakoj stranici nalazi vidljivo istaknuto obaveštenje da se preko donjeg frame pristupa web site-u nekog suda. Na ovaj način mi popularišemo sajtove sudova i, nadamo se, olakšavamo velikom broju zainteresovanih ljudi pristup tim sajtovima i pronalaženje željenih sudskih odluka.

     
     
   

Pretrage svih baza presuda

Pretraživač Vam omogućava da pretražite sadržaje svih web stranica na kojima se nalaze baza presuda sudova Republike Srbije koje smo obuhvatili ovim Portalom sudske prakse.

Zbog tehničkih prepreka, pretraga možda neće obuhvatiti sve sudske odluke, pa ukoliko na ovaj način ne pronađete željene presude, pokušajte sa pojedinačnim pregledom site-ova sudova.

Uputstvo za pretraživanja

- Upisujte koren reči (npr. - imovin - tako ćete dobiti i dokumente u kojima se nalaze pojmovi imovina, imovinski itd)

- Koristite navodnike kada tražite tačnu frazu (npr. "presuda zbog izostanka" - daće Vam samo one dokumente u kojima se pojavljuje tražena fraza, a ne i one u kojima se nalaze izrazi presudom zbog izostanka ili presude zbog izostanka, itd).

     
     
   
Pretraži sve baze presuda sudova R Srbije
   
     
     
     
    Pojedinačni pristup bazama presuda
     
    U tabeli ispod nalazi se lista svih javnih baza presuda sudova Republike Srbije koje su dostupne na internetu.
Možete ih pogledati pojedinačno jednu po jednu klikom na link sa nazivom suda.
     
   
Država
Vrsta sudske prakse
Web site
Broj presuda
       
Srbija Vrhovni sudi
2233 + bilteni
Srbija Okružni sud
6
Srbija Opštinski sud
30
Srbija Opštinski sud
30
Srbija Opštinski sud
15
Srbija Sudska praksa republika SFRJ
13. 500
Srbija Ustavni sud
u izradi