Pravni portal Mojepravo.net
Pravni portal mojepravo.net
Treba li meni sajt?

Druga je decenija 21.veka.

Živimo u informatičkom društvu i poslovnim partneri s pravom očekuju da sve potrebne informacije brzo nađu na internetu.

Čak i ako imate negativno mišljenje o internetu - web sajt morate imati zbog obzira prema svima ostalima.


Kako to izgleda?

Izgled i sadržaj sajtova advokata prilagođeni su advokatskoj profesiji, duhu Kodeksa profesionalne etike advokata i usklađeni s jednim propisom na teritoriju ex-Yu koji propisuje izgled web sajtova advokata.

Sličan sadržaj predviđen je i za sajtove veštaka i tumača, ali kod njih postoji znatan prostor i sloboda dopune sadržaja.

Koliko košta?

Cene sajtova prilagođene su Vašim potrebama i mogućnostima.

Pored regularne cene za sajt u Vašem vlasništvu, ponudili smo i jeftiniju opciju godišnjeg korišćenja sajta.

Najrezervisanijima među Vama ponudili smo mogućnost da od stranice na Adresaru naprave svoj mini-sajt.

Kako da naručim?

Kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.

Klijenti iz Beograda imaju mogućnost i da zakažu prezentaciju - naši promoteri će doći do Vas i preneti Vam sve potrebne informacije.

 
 
Zašto treba da imate web sajt?

Internet je promenio sve

"Internet menja sve" - W. Gates

Od tehnološkog čuda, preko perspektivnog novog medija, Internet je postao nova poslovna strategija.

Internetska prezentacija danas je neizostavni deo poslovne kulture, ali i obaveza privrednih subjekata da poslovne informacije stave na uvid javnosti i svojim poslovnim partnerima.

 • Danas je nezamislivo da ozbiljan poslovni partner nema svoju internet prezentaciju. Pre nekoliko godina firme koje su posedovale web sajt smatrane su modernim firmamam koje prate sve savremene vidove komunikacije s klijentima. Danas se za one koje nemaju svoj web sajt smatra da ozbiljno kaskaju za vremenom i da ne iskazuju poštovanje prema postojećim i potencijalnim poslovim partnerima.
 • Potrošači danas imaju znatno više prava nego pre par godina: među njim je i pravo da brzo dođu do željenih informacija putem interneta. Informacije o polju Vašeg poslovanja, Vašim specijalizacijama, radnom vremenu i ostale bitne informacije moraju im biti dostupne i na internetu.
 • Postavljanjem tih informacije na Vaše web sajt one postaju dostupne svim zainteresovanim klijentima s bilo kog dela Zemljine kugle, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
 • Putem web sajta vrlo lako možete menjati sadržaj i ažurirati podatke.
 • Postavljanjem bitnih informacija na web sajt štedite vreme i novac jer ih ne morata deliti putem telefona, e-maila, faksa...
 • Postavljanjem mape omogućićete klijentima da lako dođu do Vas
 • Web sajt je mesto na kojem možete objediniti informacije o svim Vašim aktivnostima, angažovanjima, stučnim tekstovima...
 • Izrada i održavnje web sajt je prilično jeftino i nema razloga zašto biste i dalje istrajavali u kasaknju za vremenom u kojem poslujete.

Postanite i Vi „homo interneticus“

Kako preko noći postati „homo interneticus“

Internet poslovanje velikog broja naših pravnika tek u povoju - za hvatanje korak sa svetom, ali i neposrednim okruženjem, potrebno su nam brza rešenja.

Zbog toga smo za Vas oformili kompletno rešenje internetske promocije koja, ne samo da omogućava postavljanje informacija o radu Vaše kancelarije na uvid javnost, već Vam pruža i mogućnost potpunog uključivanja u internetsku komunikaciju, a da pri tome ne morate imati gotovo nikakva predznanja rada na računaru, niti iskustava u radu na internetu (zainteresovani za obuku za rad s računarom neka posete stranicu posvećenu IT edukaciji koju Moje pravo organizuje za pravnike).

Cilj nam je da Vam pružimo profesionalnu web prezentaciju i da se staramo o njenom održavanju, ali i da Vam omogućimo da svoje stručne tekstove objavljujete i na našem pravničkom blogu i na Pravopediji - internetskoj pravnoj enciklopediji, da Vas uključimo u forumsku komunikaciju sa ostalim pravnicima, studentima prava, ali i laicima koji se interesuju za rešavanje svojih pravnih problema.

Kako izgleda?

Primeri sajtova

Ovde možete videti "žive primere" nekih od modela sajtova koje smo uradili (da ne bismo isticali postojeće sajtove advokata protivno Kodeksu, pripremili smo Vam nekoliko primera sa izmenjenim imenima i podacima o advokatima)
Izgled i sadržaj sajtova advokata prilagođeni su advokatskoj profesiji, duhu Kodeksa profesionalne etike advokata i usklađeni s jednim propisom na teritoriju ex- Yu koji propisuju izgled web sajtova advokata.Sličan sadržaj predviđen je i za sajtove veštaka i tumača, ali kod njih postoji znatan prostor i sloboda za dopunu sadržaja. 

Vašem sajutu možete dodati:

 • verziju sajta na drugim jezicima
 • header sa više slike koje se smenjuju
 • muzičku podlogu
 • jedinstveni dizajn
 • dodatne stranice i sadržaje u skladu sa Vašim potrebama

Standardna ponuda sastoji se od 5 stranica:

 • Početna
 • Biografija
 • Oblasti prava
 • Stručni tekstovi
 • Kontakt

Kliknite na sliku da pogledate sajt sa svih 5 stranica

 

Kliknite na sliku da pogledate sajt sa svih 5 stranica

 

Kliknite na sliku da pogledate sajt sa svih 5 stranica

 

Varijacije modela A

Uvidom u naslovne stranice možete videti neke varijacije ovog modela.

Varijacije modela B

Uvidom u naslovne stranice možete videti neke varijacije ovog modela.

Varijacije modela C

Uvidom u naslovne stranice možete videti neke varijacije ovog modela.

Varijacije modela D

Uvidom u naslovne stranice možete videti neke varijacije ovog modela.

Koliko košta ?

Detaljnije o cenama

U toku je promotivna akcija u kojoj kupcima sajtova nudimo dodatne pogodnosti na naše ostale usluge: obuku za rad s računarima, reklamiranje na našem sajtut. Pored toga nudimo im mogućnost dodatne internet promocije putem objavljivanja njihovih stručnih tekstove na pravnom portalu mojepravo.net

Biznis paket


 

WEB PRO

Biznis paketOsnovni paket podrazumeva izradu web sajta sa jednogodišnjim hostingom i domenom, te redovnim održavanjem sajta u trajnju od godinu dana.

Rok izrade je do 15 dana od dana dostavljanja svih potrebnih sadržaja (tekstovi, slike...). Tekstove, Vaše slike i eventualne prevode tekstova obezbeđujete sami ill posebno plaćate naše angažovanje.

Dizajn sajta - u cenu je uključen dizajn jednog od ponuđenih modela uz mogućnost izmena slika i headera. Originalni dizajn Vašaeg sajta se dodatno plaća, a cena ovisi od Vaših zahteva i određuje se nakon procene potrebnog broja radnih časova.

Održavanje sajta - u ponuđenu cenu uračunato je i jednogodišnje redovno održavanje sajta koje uključuje do 5 izmena sadržaja (tekst ili slike). Vanredne izmene (redizajn sajta, dodadavnje stranica i sl.) posebno se naplaćuju.

Hosting (sa 100 e-mail adresa) - korišćenje prostora na serveru na kojem je postavljen Vaš web sajt plaća se svake godine. Hosting za prvu godinu uračunato je u cenu sajta. Narednih godina možete sami preuzeti plaćanje hostinga ili to prepustiti nama u okviru paketa godišnjeg održavanja.

Domen - je adresa na kojem se nalazi Vaš web sajt. Možete se odlulčiti da koristite internacionalni (.net, .com, .org ...) ili nacionalni domen (.rs, .me, .hr ...). I korišćenje domena se plaća svake godine. Korišćenje internacionalnog domena prve godine uračunato je u cenu ( korišćenje nacionalnog domena doplaćuje se 10 Eura). Nakon isteka domena za prvu godinu korištoga brigu o njegovom redovnom plaćanje možete preuzeti sami ili to prepustiti nama u okviru paketa godišnjeg održavanja.

U cenu izrade sajta uračunata je i optimizaciju sajta za pretraživače, mogućnost praćenja statistike poseta na sajtu, postavljanje Vaše adrese na Google maps (za gradove koji imaju ovu mogućnost).

Sajt sa 5 stranica

Dizajn jednog od modela

100 e-mail adresa

Hosting i domen za 1. godinu

Održavanje sajta 1. godine

SEO

Statistika poseta

 

* Dodatna stranica 10 €

Jedinstveni dizjan - 50 €

Header sa 5 slika - 45 €

* Nacionalni domen (.rs) -10 €

Sajt na drugom jeziku - 30 €

Muzička pozadina - 10 €

Mini sajt na adresaru

30 % popusta na IT obuku

30 € popusta na reklamu

Stručni tekstovi na portalu

 

 

 

WEB START

 

Biznis paketOvo je ponuda za one koji opreznije ulaze u svet internet poslovanja i traže jeftinija rešenja. Praktično, ovim paketom Vi zakupljujute sajt na godinu dana.

Osnovna razlika u odnosu na Advokat Web paket je u tome što dobijate sajt sa poddomenskom adresom portala mojepravo.net (npr. advmarkomilic.mojepravo.net) i što ne kupujete sajt već plaćate godišnju naknadu za njegovo korišćenje. Ako nakon isteka ugovorenog perioda korišćenja ne produžite ugovor Vaša sajt se gasi i ne možeteviše koristili ovaj model sajta.

U godišnju cenu su uračanati hosting, poddomenska adresa i održavanje sajta, pa je korišćenje sajta praktično besplatno.

Ponuda podrazumeva izrada web sajta po jednom od ponuđenih modela, dve e-mail adresa, optimizaciju sajta za pretraživače, mogućnost praćenja statistike poseta na sajtu, postavljanje Vaše adrese na Google maps (za gradove koji imaju ovu mogućnost).

 

 

 

Sajt sa 5 stranica

Dizajn jednog od modela

Hosting i 3 e-mail adrese

Poddomen mojepravo.net

Održavanje sajta 1. godine

SEO

Statistika poseta

 

* Dodatna stranica 10 €

Jedinstveni dizjan - 50 €

Header sa 5 slika - 45 €

Sajt na drugom jeziku - 30 €

Muzička pozadina - 10 €

 

Mini sajt na adresaru

10 % popusta na IT obuku

10 € popusta na reklamu

Stručni tekstovi na portalu

 

 

MINI SAJT

Biznis paketVaša stanica na pravnom adresaru može izgledati poput malog web sajta profesionalnog izgleda. Mnoštvo podataka o Vama i Vašim kvalifikacijama biće od velike koristi posetiocima našeg portala, a Vama obezbediti imidž ozbiljnosti i profesionalnosti.

U toku je promotivna akcija u kojoj mini sajt možete dobiti po zaista simboličnoj ceni od 15 € godišnje, pa nema niti jednog razloga da sebi ne obezbedite profesionalnu promociju na pravnom adresaru.

Pored toga, kupovinom mini sajta u promotivnom periodu obezbeđujete sebi mogućnost da objavljujete svoje stručne tekstove na pravnom portalu mojepravo, kao i popuste u iznosu od po 10 € na reklamiranje na portalu mojepravo, te na obuke za rad na računaru koje organizuje Moje pravo.

Osnovnu mini sajt stranicu možete obogatiti njenom verzijom na engleskom jeziku, galerijom slika i statičnom adresom poddomena mojepravo.net (npr. www.vestakmarkomilic.mojepravo.net). Cena ove obogaćenog mini sajta je 30 €

Vaša stanica na pravnom adresaru može izgledati poput malog web sajta profesionalnog izgleda. Mnoštvo podataka o Vama i Vašim kvalifikacijama biće od velike koristi posetiocima našeg portala, a Vama obezbediti imidž ozbiljnosti i profesionalnosti.

 

 
AkcijaAkcija

Kako da naručim?

Kontakt

Kontaktirajte nas e-mailom, telefonom ili putem on-line kontakt forme.

e-mail adresa:

sajtovi@mojepravo.net,
adresar@mojeprvo.net,
reklama@mojepravo.net ili
saradnik@mojepravo.net

 

Telefon: 066/9181-007

 

Prezentacije

Klijenti iz Beograda imaju mogućnost i da zakažu prezentaciju - naši promoteri će doći do Vas i preneti Vam sve potrebne informacije.

Možete nas kontaktirati i putem ove forme. Unestite potrebne podatke (proverite tačnost unetih podataka) i kliknite na POŠALJI.

Ukoliko Vas ne kontaktiramo u roku od 24 časa, verovatno ste uneli pogrešne podatke pa popunite formu ponovo ili nam se javite putem e-maila ili telefona.